Prototype nodig?

Het maken van een werkend prototype volgens opdracht. Bijvoorbeeld 2D/3D tekening, 3D prints, casings, PCB’s, embedded software etc.

Sparren over je prototype?

Meedenken in het proces van product development met methodieken zoals agile prototyping en co-design. Wij zijn sterk in early stage prototyping (ideation) waarbij we snel toewerken naar een functioneel prototype.

Concept valideren?

In opdracht doen we ook zelfstandig onderzoek waarbij een werkend prototype wordt opgeleverd op basis van een onderzoeksvraag. Wij werken snel en iteratief. Eindresultaat van het onderzoek is altijd een functioneel prototype.

Co-Design

Wat is Co-design

Co-design is de eerste stap van idee naar werkend prototype. In deze stap bepaal je de belangrijkste doelstellingen: welk probleem los je op? Ook maak je keuzes over de doelgroep: voor wie los je een probleem op? Design Thinking, co-creatie en Agile zijn belangrijke methodieken die gebruikt worden.

Co-design bij ProtoSpace

Bij ProtoSpace maken we ideeën zo snel mogelijk visueel en tastbaar in 3D prototypes. Hoe minder sticky-notes, hoe beter. Samen met een labmanager met een ontwerp achtergrond worden de eerste schetsen en prototypes gemaakt, de doelstellingen en doelgroep besproken.

Prijs

Een dagdeel co-design kost € 300,-. Dit is inclusief exclusieve begeleiding door een labmanager, een schets en een eerste prototype (met 3D printer of lasersnijder).