november, 2017

30nov(nov 30)16:00(nov 30)16:00Opening Fieldlab 3DMedicalOpening Fieldlab 3DMedical

more

Event Details

Op 30 november 2017 gaat het Fieldlab 3DMedical officieel van start. Deze eerste praktijkomgeving op het gebied van 3D-printen voor de medische sector is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, ProtoSpace, Utrecht Science Park en private bedrijven en instellingen.
Het Fieldlab 3DMedical bundelt faciliteiten, kennis en expertise van 3D-printen en medische beeldvorming op het Utrecht Science Park. Samen met private partners wordt hiermee een sterk innovatiecluster gevormd met als doel het faciliteren van gepersonaliseerde gezondheidszorg door middel van 3D-technologie.
Bij het Fieldlab kunnen bedrijven toegang krijgen tot kennis en expertise. Bedrijven en start-ups met innovatievragen op het gebied van medisch 3D-printing en imaging kunnen er terecht bij de lab- en prototypefaciliteiten van het 3D Facelab en de Utrecht Biofabrication Facility van UMC Utrecht, ProtoSpace en Hogeschool Utrecht. Ook kunnen ze er onderzoek laten doen of in een start-up setting aan de slag gaan.

Wil je aanwezig zijn bij de opening? Stuur een mail naar info@protospace.nl

Time

(Thursday) 16:00 - 19:54 Utrecht

Location

ProtoSpace

Padualaan 99

Organizer

ProtoSpaceFabLab Utrecht

Laat een reactie achter

X