Disclaimer & Privacy

Disclaimer

ProtoSpace besteedt veel zorg aan de inhoud en het actualiseren van de informatie op haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolkomenheden bevat. Zie je zaken waarvan je denkt ‘dat zit toch net even anders’, laat het ons weten.
ProtoSpace maakt voornamelijk eigen content, maar wil ook een plek zijn om te inspireren en wij delen en refereren dan ook graag aan content die voor inspirerend is geweest. Wij hebben Creative Commons als uitgangspunt, dus wij werken altijd met bronvermelding en links. Wij willen dat het jullie als gebruikers  duidelijk is welke informatie van ons komt en op welke plekken je nog meer informatie of inspiratie kunt halen welke informatie van iemand anders afkomstig is. Maar mocht je een filmpje, foto of ander materiaal tegenkomen waar geen of een verkeerde bronvermelding bij staat, meld het ons.
ProtoSpace kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de informatie op deze site of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die worden weergegeven, kunnen ook geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor deze informatie aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Privacy

Deze website wordt gemonitord via Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe onze bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. ProtoSpace heeft hier geen invloed op. Installeer de speciale plugin van Google als je niet getracked wil worden door het bezoekersstatistiekprogramma dat wij gebruiken: Google Analytics opt-out. Deze pugin is voor alle veelgebruikte browsers beschikbaar.

X