Maak je eigen mini Gameboy

  • Bij ProtoSpace maken we heel veel prototypes maar voor veel van ons blijft het daar niet bij, thuis gaan we vrolijk verder met ontwerpen en maken van mooie producten. Zo heeft onze labmanager Jan-Jaap deze toffe mini-gameboy gemaakt, de zogenaamde “ATtiny-Arcade”.

  • Een mini spelcomputer zo groot als een sleutelhanger waarop je (oude) games kunt spelen zoals Tetris, Breakout en Snake! Op internet was al een gameboy kit te koop maar het is natuurlijk veel leuker om je eigen gameboy te ontwerpen en maken precies zoals jij hem wilt hebben. Daarom heeft Jan-Jaap zijn eigen elektronica printplaat ontworpen en deze in China laten maken.

  • Natuurlijk kon een 3D geprinte behuizing niet ontbreken dus ook deze is ontworpen en na een paar prototypes paste alles perfect!

  • Wil jij zelf een “ATtiny Arcade” zelf maken? Hier kun je de kit vinden, wil je het ontwerp van Jan-Jaap downloaden? Dit kan hier.

X