Actueel

Innoveren met service design vouchers

  • MKB’er/Start-up en een innovatievraag? Dan is de service design voucher van RVO wellicht een interessante optie. Met de voucher wordt 75% van de investering (met een maximum van €3000,- ) vergoed. Een eigen investering van € 1000,- levert een bestedingsruimte van €4000,- op. Daarmee is een Proof of Concept of een werkend prototype van je business-idee te realiseren.

    De voucher is te verzilveren bij ProtoSpace. Wil je weten wat we precies kunnen bij ProtoSpace, kijk dan op onze website www.protospace.nl.

  • Wat moet je doen?
    – 15 februari as komen de inschrijfformulieren online. Indienen kan van 1 maart tot 15 maart 2017. (klik hier voor meer info)
    – Orienteer je op een goede plek om je voucher te verzilveren. Bij ProtoSpace prototypen we vooral (technisch) productdesign, elektronica, embedded software en IoT. Verschillende typen 3D printers en de lasersnijder staan tot je beschikking.

    Wij helpen je graag om je vraag scherp op papier te krijgen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@protospace.nl of 030 223 08 75.

X